Քարվինգ, ֆուրշետ և սեղանի ձևավորում
Ուսման տևողությունը` 2 ամիս (շաբաթական 3 օր, 2 ժամ)
Ծրագրի համառոտ նկարագրություն`

- Էթիկետի հիմունքներ և հիգիենա
- Սպասքադրում և ընդհանուր տեղեկություն սնվելու և սննդի մասին
- Անձեռոցիկի ձևավորում:
- Աղցանների պատրստում և ձևավորում
- Ռուլետներ (հավի, խոզի, հորթի)
- Մրգերի և բանջարեղենների ձևավորում
- Մսի, պանրի, ձիթապտղի տեսականու ձևավորում
- Աղանդերի (մուս, ժելե, շոկմանժե, հալվա) պատրաստում և ձևավորում
- Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների պատրստում և մատուցում
- Ֆուրշետ՝ կանապեների պատրաստում (հաց, բանջարեղեն, միրգ, միս, ձուկ)
- Բռուսկետաներ
- Կարվինգ (փորագրություն մրգերով և բանջարեղեններով):